ИЗБЕРИ ОПЦИЯ
НАПИШИ КОМЕНТАР ПОПЪЛНИ АНКЕТА

1 нов коментар

Автокъща Боми Ауто.:.Мнения на клиенти.:.Коментари.:.Автомобили

Вашето мнение е от изключителна важност за нас и успешната ни работа, както и за всички, които се интересуват от качеството на автомобилите в автокъща Боми Ауто! Очакванията се градят в съзнанието на клиента на основата на възприятия.

16 коментара:

  1. Камен Николов, Пловдив1 февруари 2012 г. в 5:37

    От няколко години купувам колите си само при вас и бих казал, че съм ваш фен и редовен клиент. Най-много ми харесва, че винаги имате правилният подход и всичко става много бързо. Персоналът ви е много точен и компетентен, което е разковничето за доволния клиент, който отново, и отново се завръща. Цените на вашите автомобили винаги са били конкурентни спрямо другите, което пък е най-важният фактор, поради който винаги съм бил ваш клиент.

    ОтговорИзтриване
  2. Доволен съм доста от автомобилите които предлагате. Лично аз съм купувал два автомобила от вас и съм много доволен. Водил съм и доста приятели които също са доволни от автомобилите които предлагате. Мога да кажа , че това е най-добрата автокъща с най-добрите автомобили в София, че даже и в България. Продължавайте все така и само напред.

    ОтговорИзтриване
  3. Златко Анков

    Дългогодишен клиент съм на Боми ауто, закупил съм над 7 автомобила от автокъщата.
    Доволен съм от тях и от обслужващия персонал. Мога да твърда че автокъща „БОМИ АУТО” е най – добрата в България с предлагащите автомобили и високо квалифициран персонал.
    Пожелавам на целия екип на БОМИ АУТО винаги да са номер едно на пазара

    ОтговорИзтриване
  4. Мирослав Вангелов - Бургас2 февруари 2012 г. в 5:46

    Радвам се, че най-накрая намерих къде мога да оставя мнението си за автокъща Боми Ауто. Добре сте се сетили да създадете тази възможност, защото съм убеден, че имате невероятно много доволни клиенти, които желаят да споделят добри думи.

    Аз лично до сега 2 автомобила съм закупил от вас, които все още притежавам и съм много доволен. Състоянието в което бяха обявени на обявите отговаряше на истината. Преди време мой приятел ми показа вашият сайт за автомобили втора ръка в София. Тогава закупих първата си кола от вас, а след няколко месеца и втората. Най много ми харесва у вас, че работите със замах и много енергично. Няма излишни трикове и тарикатлъци, които много дилъри все още прилагат. Живея в Бургас, но от сега мога да твърдя, че реша ли да сменявам колите си пак при вас ще дойда. Пожелавам на целия екип здраве и все така умело да посрещате и обслужвате своите клиенти. Със сигурност това е пътят на успеха.

    ОтговорИзтриване
  5. Victoria Zinovieva

    BomiAuto means best quality and service!
    I am your client for so many years and every time I've changed my car you 've managed to propose the most suitable for my needs!
    If somebody is looking for a good quality second hand car the right place is BomiAuto!

    ОтговорИзтриване
  6. Aleks Borisov
    Търсих си кола и чух за вас от един приятел. Тои ви похвали и каза че държите на името си и продавате много добри автомобили. Така отидох при вас и си купих от вас ауди а3 1997год и сум много доволен, много запазен и добър автомобил. Продължаваите да радвате хората с работата си!! Успех за напред..

    ОтговорИзтриване
  7. Боми ауто е иконата на търговията с автомобили втора ръка!!!КЛиент и приятел съм вече на тази автокъща.Желая им много здраве и успех!!!Всички търговци нека се учат от тоя Бойко,защото е трудно да му подражават!

    ОтговорИзтриване
  8. ГОТИНИ СА Л НАСКОРО СИ КУПИХ ЕДНА ЗАФИРА ОТ ТЯХ ! ДОБРА Е КОЛАТА !! ИСКАМ СПЕЦИАЛНО ДА ПОДЗДРАВЯ МОМЧИЛ МОМЧИЛОВ СЕРИОЗЕН ЧОВЕК АРМЕЕЦ !! ПОМОГНА МИ ПРИ ЗАКУПУВАНЕТО НА КОЛАТА КОРЕКТЕН ЧОВЕК !! ЩЕ ГИ ПРЕПОРЪЧВАМ НА МОЙ ХОРА!!

    ОтговорИзтриване
  9. Каква гаранция давате на автомобилите, които продавате? Това вече е стандарт в Европа.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Разбира се, че автокъща Боми Ауто предлага гаранция на всички свои автомобили. За целта въпросният автомобил преминава безплатен пълен технически преглед в един от сервизите на "Боми Ауто" ЕООД, сменят се всички консумативи (масла, филтри, ремъци), които също са с гаранция, осигурена от производителя. Гаранционните срокове за автомобил втора употреба варират от 3-6 месеца. За повече информация, моля изпратете писмено запитване или направете връзка с нашите сътрудници.

      Изтриване
  10. Един от малкото автотърговци , които НЕ ЛЪЖАТ в километрите на автомобила.Купих от Боми, БМВ със сериозното съмнение ,че му е върнат километража. След щателна проверка в Камор Ауто останах приятно изненадан-дал съм реалните си пари , за кола на реални километри!!! ЕВАЛА!!! Да са живи и здрави ,много години да ни радват с добрите си автомобили!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Разбира се, че всички наши автомобили гарантирано са с реални километри. Имаме изградена собствена мрежа от наши служители въс всички държави, от които внасяме употребвани автомобили и всички те щателно се проверяват не само за доброто техническо състояние, но и за наличието на реални километри, преди да бъдат внесени в страната. Ние осигуряваме гаранция на нашите автомобили. Гаранционните срокове за автомобил втора употреба варират от 3-6 месеца. За повече информация, моля изпратете писмено запитване или направете връзка с нашите сътрудници.

      Изтриване
  11. Преди покупка от вас може ли автомобильт да премине на друг сервиз освен вашите?

    ОтговорИзтриване
  12. Разбира се, че може да прегледате техническото състояние на наш автомобил в друг автосервиз. Необходимо е само предварително да заявите ден и час в офиса на автокъща Боми Ауто и заедно с наш представител може да закарате желаният автомобил в предпочитан от вас сервиз.

    ОтговорИзтриване
  13. Поздравления за автомобилите, които продавате! Наскоро си търсех автомобил, обиколих автопазари и автокъщи в страната и честно казано бях шокиран от уйасното състояние на колите, които се предлагат. За вас ми каза приятел, бях предубеден, когато дойдох, но останах наистина впечатлен! Предлагате истински коли, на истински цени! Следите от употреба са незначителни, а техническото състояние на автомобилите перфектно. Все още не съм си купил "нов" автомобил, но в едно съм сигурен, ще го закупя от Вас! Желая успех и продължавайте в същия дух!

    ОтговорИзтриване
  14. Чета коментарите и от тях разбирам едно: или сте коректни наистина и продавате готини коли, или сте си написали коментарите сами :) Всички коли ли, които продавате са с гаранция? На всички автомобили ли са сменени консумативите (ремъци, ролки, масла)? Въпросното обслужване влиза ли в посочените цени или се плаща допълнително? Благодаря предварително!

    ОтговорИзтриване

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!